Nuova Campagna dedicata alle nostre donne in azienda
Посвещаваме тази кампания на нашите жени в компанията: неуморни и търпеливи фигури, които се изправят дори и на най-неблагоприятните дни с усмивка. Независимо дали са зад кулисите на онлайн пазаруване, по телефона с обслужване на клиенти или по време на работа в центъра за разговори, те винаги реагират готови на нуждите на всеки клиент.
Когато общувате онлайн, когато говорите по телефона или когато получавате обаждане от кол център, не забравяйте, че от другата страна има "човешко същество", човек, който носи със себе си личното си достойнство и проблеми, Ангажиран с честно спечелване на деня и прави всичко възможно, за да реши проблемите си.
"Всяка жена на работа носи със себе си светлина на надежда и сила, осветявайки пътя към бъдеще на равни възможности и уважение. Празнуването и поддържането на нашите жени означава изграждане на по-добър свят за всички."
# Жени</Alimt></alimt></alimt></alimt></alimt> <alimt>[[pl199]]</alimt> <alimt> <alimt> <alimt> <alimt> <alimt> <alimt> <alimt>[[pl191]]</alimt></alimt></alimt></alimt></alimt></alimt></alimt> <alimt>[[pl1910]]</alimt> <alimt>[[pl1911]]</alimt> # respectodonne <alimt> <alimt> <alimt> <alimt> <alimt> <alimt>[[pl191]]</alimt></alimt></alimt></alimt></alimt></alimt> <alimt> <alimt> <alimt>> <alimt> <alimt> <alimt>[[pl191]]</alimt></alimt></alimt></alimt></alimt></alimt></alimt> <alimt>[[pl1912]]</alimt> <alimt> <alimt> <alimt> <alimt> <alimt> <alimt>[[pl191]]</alimt></alimt></alimt></alimt></alimt></alimt>[[pl1913]]</alimt> <alimt>[[pl1914]]</alimt> # campagnadonne
2024NewsSpot

Оставете коментар

Всички коментари се модерират преди публикуване