Bjelin la tecnologia vera e propria arriva dalla Croazia

Zove se Bjelin, hrvatski je proizvođač drvenih podova s tako naprednom tehnologijom da se na neki način može činiti futurističkim, počevši od upotrebe boja s nezamislivom otpornošću na vodoodbojne nosače koji prolaze kroz riblje kosti s plutajućim polaganjem. Sve se čini čudnim gledajući togu njihovih podova, ali samo je jedno sigurno, traju cijeli život, lako ih je položiti, izuzetno su ekološki i ..... Prekrasne su!

Bjelin patentira kod kuće bilo koju tehnologiju bez obzira na svijet oko sebe i spaljuje konkurenciju na mnogim frontama.

Na slikama se možete diviti nekim talijanskim čepovima s tehnologijom klikova i plutajućim polaganjem, širina je samo 6,9 cm, a duljina 35 cm, mislite da se do danas plutajuće polaganje čepa smatralo nemogućim čak i za mnogo veće ploče, a kamoli za tako male trake, prije svega certificirano je čak i na grijanim podlogama.

Sjedište tvrtke je u Ogulinu, prekrasnom gradiću od 15.000 stanovnika nekoliko kilometara od jadranske obale, gdje se možete diviti prekrasnom dvorcu i kušati nevjerojatne lokalne specijalitete.

Cijena čepova 59 € po m2 PDV uključen

2021BjelinCroaziaFlottanteNewsSpina italiana

2 komentari

pontarini Walter

pontarini Walter

prezzi pavimenti in prefinito in legno

antonino puzzolo

antonino puzzolo

vorrei sapere di piu …su tipologie di legno tecniche di pose e costi se masselli o prefinit e cataloghi

Ostavite komentar

Svi komentari se moderiraju prije objave